For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Om oss på A2 Bil

Välkommen till A2 Bil! Vårt uttalade mål är att våra kunder ska fungera som ambassadörer för vår verksamhet Därför arbetar vi hårt varje dag för att våra kunder ska vara nöjda med våra tjänster. Och vi gör det genom att som ett team samarbeta för att varje enskild kund ska vara både nöjd och glad. Anlitar du oss som bilhandlare har du alltid stora valmöjligheter. Våra bilar speglar det marknaden kräver och önskar – i allt från utrustning, säkerhet, färg till motorstyrka och bränsle.En bil från A2 Bil har alltid full servicehistorik och är i utmärkt skick, så om du gillar att ta hand om din bil finns det möjligheter att i nästa led få bättre betalt – om du vill sälja bilen vidare någon gång i framtiden.

Så köper du bil hos oss

När du har hittat en bil du är intresserad av är du självklart välkommen att besöka oss i vår anläggning. Här kan du se bilen med egna ögon och känna efter om det kanske är just den som ska bli din nya bil.

Givetvis går det också bra att provköra våra bilar. För att provköra en bil krävs måste du ha ett giltigt svenskt körkort eller ett utländskt körkort samt en svensk legitimationshandling som kan stärka din identitet. Kom ihåg att ta med dessa handlingar när du besöker oss för en provkörning!

Har du en befintlig bil som du vill lämna som inbyte? Vi kan gärna ta den som inbyte, under förutsättning att bilen är svensksåld. För att få ett inbytespris på din bil kontaktar du enklast någon av våra säljare.

Hos A2 Bil kan du betala med kort som är knutna till ett konto i en bank representerad i Sverige (ej kreditkort). Det går också bra att betala med Swish. Bank- och postväxlar är äldre betalningsmedel som numera används i mycket begränsad omfattning, vi har därför slutat hantera dem.

A2 Bil hjälper dig att gärna att hitta en förmånlig finansiering och avbetalning för dig eller ditt företag. Oftast kan vi hitta lösningar som gör att dina egna bankkontakter får anstränga sig för att erbjuda något bättre. Ditt företag kanske är intresserat av leasa bilen? Det löser vi också. Det viktigaste är att vi tillsammans hittar en långsiktigt bra lösning för dig. Våra partner för finansiering är Santander.

Vår inriktning är att det ska vara enkelt, tryggt och långsiktigt bra att köpa bil hos A2 Bil. Det är lätt sagt, men det är så vi får goda referenser och återkommande kunder från hela Sverige. Välkommen du också!

Top